Vergelijk gratis 6 dakkapel offertes
dakkapel offerte   

Dakkapel plat dak

De dakkapel met een plat dak is het meest voorkomende model in Nederland. De prijs van een dakkapel met een plat dak is ook lager dan een dakkapel met een schuin dak en een nok- dakkapel.

Veel keuze

Als u kiest voor een dakkapel met een plat dak heeft u door het grote aanbod veel keuze mogelijkheden. De meeste prefab dakkapellen en traditionele dakkapellen zijn dakkapellen met een plat dak. De dakkapel met eenplat dak kan zowel een houten dakkapel als een kunststof dakkapel zijn.

Vergunningsvrij

De dakkapel met een plat dak kan als enige dakkapel verguningsvrij worden geplaatst. Als u aan alle voorwaarden voldoet, hoeft u geen dakkapel vergunning aan te vragen.

Dakbedekking plat dak

De dak van een dakkapel met een plat dak bestaat meestal uit bitumen, EPDM rubber of polyester.

Bitmun dakbedekking

Een bitumen dakbedekking heeft een levensduur van ongeveer 20 jaar en vraagt een controle per drie jaar. De prijs is relatief laag in vergelijking met andere dakbedekkingen, echter de kans op een lekkage is groot bij slecht onderhoud. Vanwege de vele andere kwalitatief betere materialen, wordt bitumen tegenwoordig nog maar weinig gebruikt onder de dakkapel specialisten.

EPDM dakbedekking

EPDM rubber is een van de meest voorkomende en meest geplaatste dakbedekking. Het is bestendig tegen alle weersomstandigheden en heeft een levensduur van 30 tot 50 jaar, EPDM is van hoge kwaliteit en heeft weinig onderhoud. De kans op lekkage is groot als EPDM op een verkeerde manier op het dak wordt aangebracht.

Polyester dakbedekking

Polyester dakbedekking is van hoogwaardige kwaliteit en gaat een aantal jaar langer mee dan EPDM. Polyester is onderhoudsvrij en de kans op lekkage is nihiel.

Bespaar op uw nieuwe dakkapel

U kunt gebruik maken van de dakkapel offerte vergelijker om dakkapel specialisten in uw regio met elkaar te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit.