Vergelijk gratis 6 dakkapel offertes
dakkapel offerte   

Houten Dakkapel

De houten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling en geeft karakter aan uw huis. De houten dakkapel heeft bovendien de laagste aanschafprijs. Een houten dakkapel is maatwerk en wordt op het dak gebouwd. Een houten dakkapel bestaat meestal uit multiplex of spaanplaat, en is milieuvriendelijk.

Aanpasbaar en bewerkbaar

Een houten dakkapel is eenvoudig te schilderen, waardoor u makkelijk het uiterlijk van uw dakkapel kan veranderen. Iedere gewenste kleur is mogelijk. Bovendien is een houten dakkapel uitstekend voor maatwerk en kan makkelijk bewerkt worden.

Onderhoud en levensduur

Door 2 keer per jaar onderhoud te plegen aan uw houten kozijn, gaat uw kozijn langer mee. Een houten dakkapel heeft bij goed onderhoud een levensduur van 50 jaar. Vaak is de garantieduur van een houten dakkapel, net als die van een kunststof dakkapel, 10 tot 20 jaar.

Hout is een natuurproduct en kan gaan werken, waardoor naar verloop van tijd naden kunnen ontstaan en hang- en sluitwerk bijgesteld moeten worden.

Houten dakkapel met kunststof voordelen

Een houten dakkapel kan worden afgewerkt met kunststof, waardoor u ook geniet van de voordelen die kunststof te bieden heeft.

Offerte voor houten dakkapel?

U kunt gebruik maken van de dakkapel offerte vergelijker om dakkapel specialisten in uw regio met elkaar te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit.