Vergelijk gratis 6 dakkapel offertes
dakkapel offerte   

Kunststof Dakkapel

De kunststof dakkapel is een veel voorkomende dakkapel in Nederland. Een kunststof dakkapel is vervaardigd uit polyester, waardoor het goed isoleert, onderhoudsarm is en een levensduur van ongeveer 50 jaar heeft.

Kwaliteit en onderhoudsvrij

De kunststof dakkapellen van tegenwoordig zijn van zeer goede kwaliteit, verkleuren nauwelijks, zijn onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersinvloeden. De kans op lekkage is bovendien bij een kunststof dakkapel het geringst. Afhankelijk van de dakkapel specialist heeft u 10 tot 20 jaar garantie op uw kunststof dakkapel.

Kunststof dakkapel met hout

U kunt uw kunststof dakkapel in hout kleur laten verven of laten uitvoeren in een houtnerfstructuur Een kunststof dakkapel is op het oog daarmee bijna niet van een houten dakkapel te onderscheiden. Daarmee heeft u alle voordelen van een kunststof dakkapel met de uitstraling van een houten dakkapel.

Besparing met kunststof dakkapel

Een kunsstof dakkapel isoleert beter dan een houten dakkapel en bespaart jaarlijks tientallen euro's aan stookkosten. Een kunststof dakkapel hoeft niet geschilderd te worden en heeft geen onderhoudskosten, waarmee u 100 euro per jaar bespaart ten opzichte van een houten dakkapel. De hogere aanschafprijs van een kunststof dakkapel verdient zich daarom in de loop der jaren weer terug.

Kunststof dakkapel met houten balklagen

Enkele leveranciers hebben in de constructie aan de binnenzijde van de dakkapel houten balklagen. Hierdoor is de kans op reparatie en onderhoud groter, dan als de dakkapel gebouwd wordt zonder houten balklagen. Informeer hierover bij verschillende dakkapel specialisten.

Vergelijk offertes voor kunststof kozijnen

U kunt gebruik maken van de dakkapel offerte vergelijker om dakkapel specialisten in uw regio met elkaar te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit.