Vergelijk gratis 6 dakkapel offertes
dakkapel offerte   

Nok dakkapel: verhoogde- of verlegde nok

Een nok dakkapel is ideaal om extra stahoogte en ruimte te creëeren. De zolder kan in sommige gevallen te laag zijn voor een standaard dakkapel, waardoor een nok dakkapel een goede optie is. U heeft de keuze uit een dakkapel met nokverhoging of met een verlegde nok.

Dakkapel met nokverhoging

Bij een dakkapel met nokverhoging wordt het punt of de snijlijn tussen de twee dakvlakken verhoogt. Hierdoor wordt het gehele dak verhoogd en krijgt u een extra verdieping.

Dakkapel met verlegde nok

Bij een dakkapel met verlegde nok wordt het dakvak slechts aan één zijde van het dak verhoogt. Hierdoor zijn de kosten van een dakkapel met verlegde nok minder dan bij een nokverhoging.

Keuze in soorten en kleuren

Ook met een nok dakkapel kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en formaten. Een nok dakkapel kan daarom altijd in de stijl van uw woning worden aangebracht.

Vergunning is altijd nodig

Een dakkapel vergunning is altijd verplicht als u een nok dakkapel wilt plaatsen. Het aanvragen van een nok dakkapel vergunning kost iets meer dan een ander dakkapel model vanwege de complexe constructieberekening.

Vergelijk offertes voor nok dakkapellen

U kunt gebruik maken van de dakkapel offerte vergelijker om dakkapel specialisten in uw regio met elkaar te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit.