Vergelijk gratis 6 dakkapel offertes
dakkapel offerte   

Traditionele Dakkapel

Een traditionele dakkapel is een dakkapel op maat dat ter plaatse op het dak wordt gebouwd. . Bij een traditionele dakkapel spreekt men ook wel van een dakopbouw, hoewel dit vaak een wat ruimer begrip is.

Houten dakkapel

Voor traditionele dakkapellen wordt bijna altijd een houten dakkapel gebruikt. Traditionele dakkapellen kunnen in één werkdag geplaatst worden, maar dit kan ook enkele werkdagen duren.

Dakkapel op maat: de voordelen

Een tradionele dakkapel is daadwerkelijk een op maat gemaakte dakkapel, waardoor u meer mogelijkheden heeft in de gebruikte materialen, de afmeting en het ontwerp, dan bij een kant en klare prefab dakkapel.

Een traditionele dakkapel kan bij iedere hellingshoek worden geplaatst. Omdat een traditionele dakkapel op het dak wordt gebouwd, is er geen hijskraan nodig om de dakkapel op het dak te plaatsen. Dit levert een grote kostenbesparing op.

Dakkapel op maat: de kosten

Een standaard traditionele dakkapel op maat is in het algemeen goedkoper dan een prefab dakkapel. De prijs van een op maat gemaakte dakkapel verschilt dan ook in de gebruikte materialen, de afmeting en uw specifieke wensen.

Als u weinig eisen stelt aan uw dakkapel kunt u uw dakkapel voor een lage prijs laten bouwen. Houdt dan wel rekening met de prijs-kwaliteit verhouding.

Bespaar op uw dakkapel kosten

U kunt gebruik maken van de dakkapel offerte vergelijker om dakkapel specialisten in uw regio met elkaar te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit.